Chișinău, Str. Bănulescu Bodoni 33
Pe hartă
Chisinau, str Dacia 24
Pe hartă
0 (22) 011133
Astăzi lucrăm până la 18:30
 • Русский
 • Română
Înapoi la lista de știri

Care este diferența dintre filmul lucios și filmul mat?

news

Care este diferența dintre filmul lucios și filmul mat?

Peliculele de protecție sunt utilizate pentru a proteja ecranele dispozitivelor, cum ar fi smartphone-urile, tabletele și laptopurile, de zgârieturi, zgârieturi și alte deteriorări mecanice. Pe piață sunt disponibile două tipuri de folii: lucioase și mate. Care dintre ele este mai bună depinde de preferințele și nevoile individuale.

O protecție lucioasă pentru ecran asigură o luminozitate și un contrast ridicat al ecranului, ceea ce este deosebit de important pentru iubitorii de jocuri și filme. De asemenea, îmbunătățește aspectul dispozitivului dvs., conferindu-i un aspect lucios și elegant. Cu toate acestea, foliile lucioase sunt adesea predispuse la amprente, ceea ce îi poate irita pe unii utilizatori. De asemenea, este mai puțin rezistent la deteriorări mecanice

În schimb, o peliculă protectoare mată are un finisaj mat, care îndepărtează eficient amprentele și alte impurități. Acest lucru îl face mai ușor de utilizat, mai ales dacă vă folosiți frecvent dispozitivul în locuri publice. Pelicula mată este, de asemenea, rezistentă la deteriorări mecanice, deoarece suprafața sa este mai puțin sensibilă la zgârieturi și zgârieturi. Cu toate acestea, este posibil să reducă într-o oarecare măsură luminozitatea și contrastul ecranului, ceea ce poate fi inacceptabil pentru unii utilizatori.

În concluzie, alegerea între folia de protecție lucioasă și cea mată depinde de preferințele personale și de nevoile utilizatorului. O peliculă lucioasă asigură o luminozitate și un contrast ridicat al ecranului, dar este adesea predispusă la pete.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Articolul anterior Articolul următor
 • Reducere
  La al 2 telefon reducere
  Veniți cu 2 telefoane și primiți o reducere pe loc
  100 Lei
 • Împreună mai ieftin
  Husă + Folie de protecție
  Instalați folie de protecție și primiți cel mai bun preț la husă
  260 Lei pentru tot

Datele de contact invisible.md

Chișinău, Str. Bănulescu Bodoni 33
(Intersecție Str.Bodoni și Str.București, 2 intersecții mai sus de monumentul Ștefan cel Mare)
 • Posibilitate de a vă parca pe București sau Bodoni
 • În sala de așteptare puteți servi o cafea gustoasă
Întreabă și află răspunsul la întrebarea dorită
Suntem pe fir în fiecare zi
Am nevoie de consultație
Позвонить