Chișinău, Str. Bănulescu Bodoni 33
Pe hartă
Chisinau, str Dacia 24
Pe hartă
0 (22) 011133
Astăzi lucrăm până la 18:30
 • Русский
 • Română
Înapoi la lista de știri

Cum pot lipi o peliculă de hidrogel pe telefon? Instrucțiuni pas cu pas pentru rezultate perfecte

news

Cum pot lipi o peliculă de hidrogel pe telefon? Instrucțiuni pas cu pas pentru rezultate perfecte

Peliculele de hidrogel au devenit un accesoriu popular pentru protejarea ecranelor de smartphone împotriva zgârieturilor și deteriorărilor. Acestea au proprietăți excelente de absorbție a șocurilor, precum și capacitatea de autovindecare după zgârieturi minore. În acest articol, vă vom oferi instrucțiuni detaliate despre cum să lipiți o folie de hidrogel pe telefon pentru a obține un rezultat perfect.

Unelte și materiale necesare:

Folie de hidrogel potrivită pentru telefonul dvs.
Microfibre sau o cârpă moale și uscată
Spray pentru ecran sau apă și săpun
Ștergător sau card de plastic (de exemplu, carte de credit)
Uscător de păr (nu este esențial, dar poate fi util)
Instrucțiuni pas cu pas:

Pregătiți-vă locul de muncă: alegeți o suprafață curată, uscată și bine luminată. Asigurați-vă că nu există praf sau curenți de aer în încăpere.

Curățați ecranul telefonului: ștergeți ecranul smartphone-ului cu o microfibră sau cu o cârpă moale și uscată pentru a îndepărta praful și amprentele. Apoi pulverizați ecranul cu un spray special de curățare sau cu apă și săpun și ștergeți-l.

Pregătiți folia de hidrogel: scoateți folia din ambalaj și îndepărtați cu grijă folia de protecție de pe partea adezivă. Evitați să atingeți suprafața adezivă cu degetele în timp ce manipulați folia.

Aplicarea foliei: Umeziți ecranul telefonului și folia de hidrogel cu spray de curățare a ecranului sau cu apă și săpun. Acest lucru va simplifica procesul de aliniere a foliei pe ecran.

Alinierea foliei: Aplicați ușor folia de hidrogel pe ecran, începând de sus sau de jos (în funcție de modelul de telefon și de existența sau nu a unor decupaje pentru camera foto și difuzor). Asigurați-vă că pelicula este aliniată la marginile ecranului și că nu se suprapune peste difuzoare, camere sau alte elemente funcționale. Dacă folia nu este aliniată corect, separați-o ușor de ecran și repetați procesul.

Îndepărtarea bulelor și a excesului de umiditate: utilizați o racletă sau un carton de plastic pentru a netezi ușor folia, începând din centrul ecranului și îndreptându-vă spre margini. Acest lucru va ajuta la îndepărtarea bulelor de aer și a excesului de umiditate prinse între ecran și peliculă. Dacă rămân unele bule, încercați să folosiți un uscător de păr la o temperatură scăzută pentru a încălzi folia și a netezi ușor bulele.

Finalizarea procesului: Odată ce toate bulele de aer și excesul de umiditate au fost eliminate, lăsați telefonul pentru o perioadă de timp (între 30 de minute și câteva ore) pentru a permite filmului să adere complet la ecran. În timpul procesului de uscare, evitați să apăsați ecranul sau să folosiți telefonul.

Concluzie:
Punerea unei folii de hidrogel pe telefon poate părea un proces complicat, dar cu instrumentele potrivite și răbdare, vă puteți proteja ecranul smartphone-ului de zgârieturi și deteriorări. Urmați aceste instrucțiuni pas cu pas și veți obține un rezultat perfect, care va dura mult timp.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Articolul anterior Articolul următor
 • Reducere
  La al 2 telefon reducere
  Veniți cu 2 telefoane și primiți o reducere pe loc
  100 Lei
 • Împreună mai ieftin
  Husă + Folie de protecție
  Instalați folie de protecție și primiți cel mai bun preț la husă
  260 Lei pentru tot

Datele de contact invisible.md

Chișinău, Str. Bănulescu Bodoni 33
(Intersecție Str.Bodoni și Str.București, 2 intersecții mai sus de monumentul Ștefan cel Mare)
 • Posibilitate de a vă parca pe București sau Bodoni
 • În sala de așteptare puteți servi o cafea gustoasă
Întreabă și află răspunsul la întrebarea dorită
Suntem pe fir în fiecare zi
Am nevoie de consultație
Позвонить