Chișinău, Str. Bănulescu Bodoni 33
Pe hartă
Chisinau, str Dacia 24
Pe hartă
0 (22) 011133
Astăzi lucrăm până la 18:30
 • Русский
 • Română
Înapoi la lista de știri

Protector de ecran hidrogel pentru smartphone-ul tău – ce este? Pro și contra

news

Protector de ecran hidrogel pentru smartphone-ul tău – ce este? Pro și contra

Ecranele smartphone-urilor sunt una dintre cele mai vulnerabile părți ale unui dispozitiv. Pentru a se asigura că ecranul este protejat de zgârieturi și lovituri, mulți utilizatori aleg foliile de protecție. Un tip de protecție pentru ecran este o folie de hidrogel. În acest articol, vom vedea ce este o folie de hidrogel și vom examina avantajele și dezavantajele acesteia.

Ce este o folie de hidrogel?
O peliculă hidrogel este o peliculă protectoare subțire și flexibilă, realizată dintr-un material polimeric foarte transparent și autovindecător. Acest lucru o face să fie o alegere atractivă pentru protejarea ecranului smartphone-ului dumneavoastră. De obicei, foliile de hidrogel vin în diferite dimensiuni pentru a se potrivi la diferite modele de smartphone.

Avantajele foliei de hidrogel:
1. Transparență ridicată: Filmele de hidrogel sunt foarte transparente, permițându-vă să păstrați ecranul smartphone-ului dvs. luminos și clar.
2. Capacitate de autovindecare: zgârieturile minore și deteriorările de suprafață de pe folia de hidrogel pot dispărea în timp datorită proprietății de autovindecare a materialului.
3. Rezistență la șocuri: foliile de hidrogel sunt bune la absorbția șocurilor și pot împiedica ecranul să se spargă atunci când smartphone-ul dvs. este scăpat.
4. Flexibilitate: foliile de hidrogel sunt ușor de utilizat pe ecranele cu margini curbate, deoarece sunt flexibile și pot acoperi cu ușurință suprafața.

Dezavantajele foliilor de hidrogel:
1. Preț: filmele din hidrogel costă în general mai mult decât filmele realizate din alte materiale, cum ar fi poliuretanul sau sticla.
2. Instalare: Procesul de instalare a foliilor de hidrogel poate fi mai complicat decât alte tipuri de folii și necesită o anumită experiență sau răbdare.
3. Protecție mai redusă împotriva zgârieturilor profunde: deși filmele din hidrogel au proprietăți de autovindecare, acestea nu pot proteja complet ecranul de zgârieturile profunde cauzate de obiecte ascuțite sau de o presiune puternică.
4. uzură și înlocuire: filmele de hidrogel își pot pierde proprietățile în timp și necesită înlocuire. Pe de altă parte, filmele din sticlă au, în general, o durată de viață mai lungă.

Concluzie:
Folia de hidrogel este o alegere excelentă pentru protejarea ecranului smartphone-ului datorită avantajelor sale, cum ar fi transparența ridicată, capacitatea de autovindecare, rezistența la impact și flexibilitatea. Cu toate acestea, are și unele dezavantaje, cum ar fi costul mai ridicat, dificultatea instalării și protecția mai redusă împotriva zgârieturilor adânci. În general, alegerea unei folii de hidrogel va depinde de preferințele și nevoile dvs. personale pentru a vă proteja ecranul smartphone-ului. Dacă sunteți dispus să cheltuiți ceva mai mulți bani și timp pentru instalare, o folie de hidrogel poate fi o soluție bună pentru dispozitivul dvs.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Articolul anterior Articolul următor
 • Reducere
  La al 2 telefon reducere
  Veniți cu 2 telefoane și primiți o reducere pe loc
  100 Lei
 • Împreună mai ieftin
  Husă + Folie de protecție
  Instalați folie de protecție și primiți cel mai bun preț la husă
  260 Lei pentru tot

Datele de contact invisible.md

Chișinău, Str. Bănulescu Bodoni 33
(Intersecție Str.Bodoni și Str.București, 2 intersecții mai sus de monumentul Ștefan cel Mare)
 • Posibilitate de a vă parca pe București sau Bodoni
 • În sala de așteptare puteți servi o cafea gustoasă
Întreabă și află răspunsul la întrebarea dorită
Suntem pe fir în fiecare zi
Am nevoie de consultație
Позвонить