Chișinău, Str. Bănulescu Bodoni 33
Pe hartă
Chisinau, str Dacia 24
Pe hartă
0 (22) 011133
Astăzi lucrăm până la 18:30
 • Русский
 • Română
Înapoi la lista de știri

Cum să lipiți filmul de hidrogel pe o brățară de fitness? Instrucțiuni pas cu pas pentru rezultate perfecte

news

Cum să lipiți filmul de hidrogel pe o brățară de fitness? Instrucțiuni pas cu pas pentru rezultate perfecte

Brățările de fitness au devenit un accesoriu popular pentru monitorizarea sănătății și a activității fizice. Aceste dispozitive sunt expuse la mult stres în viața de zi cu zi, astfel încât ecranele lor au nevoie de protecție suplimentară. Peliculele din hidrogel oferă o protecție excelentă a ecranului împotriva zgârieturilor și a loviturilor. În acest articol, vom analiza instrucțiunile pas cu pas pentru a lipi o folie de hidrogel pe o brățară de fitness.

Unelte și materiale necesare:
1. Folie de hidrogel potrivită pentru modelul dvs. de brățară fitness
2. Microfibre sau o cârpă moale și uscată
3. Spray de curățare a ecranului sau apă și săpun
4. Răzuitor sau card de plastic (de exemplu, card de credit)
5. Uscător de păr (nu este esențial, dar poate fi util)

Instrucțiuni pas cu pas:
1. Pregătiți locul de muncă: alegeți o suprafață curată, uscată și bine luminată. Asigurați-vă că încăperea este lipsită de praf și de curenți de aer.

2. Curățați ecranul brățării de fitness: ștergeți ecranul cu o microfibră uscată sau cu o cârpă moale pentru a îndepărta praful și amprentele. Apoi pulverizați ecranul cu un spray special de curățare sau cu apă și săpun și ștergeți-l.

3. Pregătiți folia de hidrogel: îndepărtați cu atenție folia de protecție de pe partea adezivă a foliei de hidrogel. Evitați să atingeți suprafața adezivă cu degetele.

4. Aplicarea foliei: Umeziți ecranul brățării de fitness și folia de hidrogel cu un spray de curățare a ecranului sau cu apă și săpun. Acest lucru va simplifica procesul de aliniere a foliei pe ecran.

5. Alinierea foliei: Aplicați ușor folia de hidrogel pe ecranul brățării de fitness, începând cu una dintre margini și coborând-o treptat pe suprafață, aliniind-o cu marginile și cu alte elemente, cum ar fi butoanele sau senzorii. Dacă folia nu este aliniată corect, separați-o ușor de ecran și repetați procesul.

6. Îndepărtarea bulelor și a excesului de umiditate: utilizați o racletă sau un carton de plastic pentru a netezi ușor folia, începând din centrul ecranului și îndreptându-vă spre margini. Acest lucru va ajuta la îndepărtarea bulelor de aer și a excesului de umiditate prinse între ecran și peliculă. Dacă rămân unele bule, încercați să folosiți un uscător de păr la o temperatură scăzută pentru a încălzi folia și a netezi ușor bulele.

7. Finalizarea procesului: odată ce toate bulele de aer și excesul de umiditate au fost eliminate, lăsați brățara de fitness pentru o perioadă de timp (de la 30 de minute la câteva ore) pentru a permite filmului să adere complet la ecran. Evitați să apăsați ecranul sau să folosiți brățara în timpul procesului de uscare.

Concluzie:
Lipirea unei folii de hidrogel pe o brățară de fitness poate părea un proces complicat, dar cu instrumentele potrivite și răbdare puteți proteja ecranul dispozitivului dvs. de zgârieturi și deteriorări. Urmați aceste instrucțiuni pas cu pas și veți obține un rezultat perfect, care va dura mult timp. Nu uitați să urmăriți starea foliei și să o înlocuiți atunci când este necesar, astfel încât ecranul brățării dvs. de fitness să fie mereu în siguranță.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Articolul anterior Articolul următor
 • Reducere
  La al 2 telefon reducere
  Veniți cu 2 telefoane și primiți o reducere pe loc
  100 Lei
 • Împreună mai ieftin
  Husă + Folie de protecție
  Instalați folie de protecție și primiți cel mai bun preț la husă
  260 Lei pentru tot

Datele de contact invisible.md

Chișinău, Str. Bănulescu Bodoni 33
(Intersecție Str.Bodoni și Str.București, 2 intersecții mai sus de monumentul Ștefan cel Mare)
 • Posibilitate de a vă parca pe București sau Bodoni
 • În sala de așteptare puteți servi o cafea gustoasă
Întreabă și află răspunsul la întrebarea dorită
Suntem pe fir în fiecare zi
Am nevoie de consultație
Позвонить