Chișinău, Str. Bănulescu Bodoni 33
Pe hartă
Chisinau, str Dacia 24
Pe hartă
0 (22) 011133
Astăzi lucrăm până la 18:30
 • Русский
 • Română
Înapoi la lista de știri

Peliculă texturată- ce este? Avantaje

news

Peliculă texturată- ce este? Avantaje

Într-o eră în care dispozitivele mobile devin tot mai esențiale în viețile noastre, asigurarea protecției acestora devine o prioritate. La invisible.md, ne-am angajat să oferim soluții inovatoare pentru a proteja telefoanele tale. Unul dintre produsele noastre de vârf este reprezentat de peliculele texturate, împreună cu peliculele de hidrogel ce oferă maximă siguranță telefonului dvs.

Ce este o peliculă texturată?

Pelicula texturată reprezintă un strat subțire, dar rezistent, aplicat pe suprafața dispozitivelor mobile, cu un design special conceput pentru a oferi o textură plăcută la atingere. Această textură nu numai că adaugă un aspect elegant telefonului tău, dar are și scopul principal de a oferi o aderență sporită și o protecție suplimentară împotriva zgârieturilor, urmelor de amprente și a altor deteriorări accidentale.

Avantajele utilizării peliculelor texturate:

 1. Protecție Efectivă. Peliculele texturate furnizează o barieră suplimentară împotriva zgârieturilor și impactului zilnic, menținând aspectul impecabil al telefonului tău.
 2. Aderență Îmbunătățită. Textura specială oferă o aderență mai bună în mână, reducând riscul de alunecare și accidente neplăcute.
 3. Estetică Plăcută. Design-ul texturat adaugă un element de eleganță și personalizare, transformând aspectul obișnuit al telefonului tău într-o expresie a stilului personal.
 4. Rezistență la Amprente. Peliculele texturate sunt rezistente la amprente, păstrând ecranul și spatele dispozitivului curate și strălucitoare.
 5. Ușor de Aplicat. Procesul de aplicare este simplu și nu afectează funcționalitatea dispozitivului. Peliculele texturate sunt concepute pentru a se potrivi perfect oricărui model de telefon.

 

 

 

 

 

 

 

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Articolul anterior Articolul următor
 • Reducere
  La al 2 telefon reducere
  Veniți cu 2 telefoane și primiți o reducere pe loc
  100 Lei
 • Împreună mai ieftin
  Husă + Folie de protecție
  Instalați folie de protecție și primiți cel mai bun preț la husă
  260 Lei pentru tot

Datele de contact invisible.md

Chișinău, Str. Bănulescu Bodoni 33
(Intersecție Str.Bodoni și Str.București, 2 intersecții mai sus de monumentul Ștefan cel Mare)
 • Posibilitate de a vă parca pe București sau Bodoni
 • În sala de așteptare puteți servi o cafea gustoasă
Întreabă și află răspunsul la întrebarea dorită
Suntem pe fir în fiecare zi
Am nevoie de consultație
Позвонить